Ιστορικό

Οι σημερινοί επιχειρηματίες της DIASTROSI HELLAS - Π&Β ΠΑΡΝΑΟΥΤΗΣ, Παναγιώτης και Βασίλης Παρναούτης άνθρωποι δραστήριοι και πολυμήχανοι, ξεκίνησαν το 1985 και 1996 αντίστοιχα, όντες πατέρας και υιός, τα πρώτα βήματα στις κατασκευές δαπέδων αλλά και στις εφαρμογές μονώσεων.

 

 

 

Αξιοπιστία

Με την απόκτηση όλης αυτής της εμπειρίας, η DIASTROSI HELLAS με άρτιο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό, μπορεί να σας κοιτά στα μάτια, προσφέροντάς σας αξιόπιστες υπηρεσίες, αλλά ταυτόχρονα γρήγορα και οικονομικά.

 

 

Ανάπτυξη

Η ανάπτυξη όμως δεν σταματά εδώ. Φροντίζουμε πάντα να διαθέτουμε όλο και πιο σύγχρονο εξοπλισμό, να ενημερωνόμαστε για νέα υλικά και κατασκευαστικές λύσεις, αλλά και να παρέχουμε συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό μας, με έμφαση στην λεπτομέρεια.

 

Εμπειρία

Η εκπαίδευση και η εμπειρία πέρασε από πολλά στάδια επαγγελματικής καριέρας, απο υπάλληλοι σε εργοδηγοί, απο προσωπικές επιχειρήσεις σε συνεργασίες με άλλους εταίρους, μέχρι που έφτασαν στην σημερινή μορφή.

 

Έργα - Πελάτες

Έχει στο ιστορικό της έργα μεγάλων επιφανειών ή / και μεγάλης σπουδαιότητας, αλλά πάντα με την ικανοποίηση των πελατών μας. Μας έχουν εμπιστευτεί και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται μεγάλες τεχνικές εταιρίες, καθώς και πληθώρα άλλων κατασκευαστών όπως μηχανικοί, εργολάβοι αλλά και ιδιώτες.

 

 

Εξυπηρέτηση / After Sales

Βρισκόμαστε πάντα επί τόπου έργου, από την πρώτη επίσκεψη μέχρι την ολοκλήρωση της κατα-σκευής, αλλά και με ένα καλό τμήμα After Sales Service, σας υποσχόμαστε ότι δεν θα μείνετε ποτέ εκτεθειμένοι.

 
 

 
 
 
 
 
 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ !!