ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ / POLYUREA
Η απόλυτη μόνωση και προστασία
Εποξειδικά Δάπεδα
Συστήματα εποξειδικών επιστρώσεων για κάθε τύπο επαγγελματικού χώρου
ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (PARKING)
Εποξειδικά συστήματα για κάθε μεγέθους χώρων στάθμευσης
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
Επεξεργασία σκυροδέματος και διαμόρφωση του σε βιομηχανικού τύπου
ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΑ ΔΑΠΕΔΑ
Σύστηματα ρητινικών επιστρώσεων με ανάγλυφη επιφάνεια (αντιολισθηρή)
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
Διακοσμητικά ρητινικά δάπεδα, 3D δάπεδα, Metallic
ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ
Εποξειδικά συστήματα χαμηλού πάχους


Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας

H DIASTROSI HELLAS με την πολυετή εμπειρία της και την κατάρτισή της στις κατασκευές δαπέδων και στις εφαρμογές μονώσεων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας, από το 1985.

Εστιάζοντας στα βιομηχανικά, εποξειδικά και διακοσμητικά δάπεδα, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο και να αποκτήσει ένα μεγάλο πελατολόγιο που συνεχώς αυξάνεται.

Το εργατικό δυναμικό μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που έχουν εκπαιδευτεί πλήρως σε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας. Με σύμμαχό μας την τεχνολογική πρόοδο, έχουμε εντάξει στις εργασίες μας έναν προηγμένο εξοπλισμό, ο οποίος προσφέρει ένα γρήγορο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Όσο για την εξυπηρέτησή σας; H DIASTROSI HELLAS φροντίζει πάντα να είναι άμεση, ολοκληρωμένη & ποιοτική, σε όποια εργασία καλείται να ανταπεξέλθει.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για ό,τι χρειαστείτε. Είμαστε στην διάθεσή σας για να έρθουμε στον χώρο σας και να κοστολογήσουμε την εργασία, με συνέπεια και προσοχή.


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και σας

ευχόμαστε μια ευχάριστη, ενημερωτική και

εποικοδομητική περιήγηση.

 

Συχνές ερωτήσεις

Τι ακριβώς είναι το βιομηχανικό δάπεδο;

Τα βιομηχανικά δάπεδα είναι κατασκευές και επιστρώσεις που δημιουργήθηκαν ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις χρήσης και λειτουργίας τους σε βιομηχανικούς και όχι μόνο χώρους, ώστε να καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες. (Μηχανικές & Χημικές αντοχές, Απαιτήσεις Υγιεινής - Ηλεκτροστατικής αγωγιμότητας - Ασφαλείας κ.λπ.)

Είναι ακριβή η τοποθέτηση και η συντήρησή του;

Το κόστος των βιομηχανικών δαπέδων δεν είναι συγκεκριμένο και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (είδος δαπέδου, πάχος, χρώμα, υλικό, τετραγωνικά, περιοχή, δυσκολίες, επιπλέον εργασίες κ.λπ.). Γενικότερα όμως θα λέγαμε ότι υπάρχουν από αρκετά προσιτές λύσεις έως αρκετά ακριβές. Κυρίως όμως λαμβάνουμε υπόψιν τις ανάγκες του χώρου και προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή τεχνική λύση, στην καλύτερη δυνατή τιμή και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη. Το αν και πότε θα χρειαστεί συντήρηση, εξαρτάται κυρίως από την σωστή χρήση του δαπέδου και από το αν επιλέχθηκε η κατάλληλη τεχνική λύση. Το κόστος αν πρόκειται για τοπική συντήρηση-επισκευή είναι σχετικά μικρό, διαφορετικά συνήθως απαιτούν ένα συνολικό “φρεσκάρισμα”.

Τι ακριβώς είναι τα εποξειδικά δάπεδα;

Τα εποξειδικά δάπεδα είναι ένα είδος βιομηχανικού δαπέδου και πιο σωστά θα λέγαμε επίστρωση. Στην ουσία πρόκειται για ένα σύστημα εποξειδικών ρητινών δυο ή τριών συστατικών και εφαρμόζονται είτε με μορφή βαφής (εφαρμογή με ρολό ή ψεκασμό) είτε ως αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο σε πάχος 2-6 mm (εφαρμογή με σπάτουλα). Έχουν πολλά πλεονεκτήματα στους βιομηχανικούς χώρους δεδομένου ότι δεν σκονίζουν, καθαρίζουν πολύ εύκολα και έχουν μεγάλες μηχανικές και χημικές αντοχές.

Τι είναι οι χαλαζιακές επενδύσεις - δάπεδα;

Οι χαλαζιακές επενδύσεις είναι επιστρώσεις μικρού συνήθως πάχους, για δάπεδα και τοίχους και συνήθως εφαρμόζονται για διακοσμητικούς λόγους. Πρόκειται για ένα μίγμα από χαλαζιακή άμμο (χαλαζίας = φυσικό σκληρό πέτρωμα) και κατάλληλης ρητίνης (πολυουρεθάνη ή ακρυλική) που εφαρμόζεται με ειδικές σπάτουλες σε ολόκληρη της προς επίστρωση επιφάνεια. Η χαλαζιακή άμμος μπορεί να είναι έγχρωμη, να έχει φυσικές αποχρώσεις του πετρώματος, αλλά και να γίνει μίξη με διάφορα χρώματα. Έχουν εφαρμογή σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και προσδίδουν ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα.

Πού συνήθως τοποθετούνται εποξειδικά δάπεδα;

Τα εποξειδικά δάπεδα έχουν τεράστιο εύρος εφαρμογής. Χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους βιομηχανία - βιοτεχνία ή επαγγελματικό χώρο, αλλά πλέον και σε χώρους διακόσμησης όπως καταστήματα, εμπορικά κέντρα, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, ακόμη και σε οικίες με μοντέρνο σχεδιασμό.

 Εποξειδικά Δάπεδα | Βιομηχανικά Δάπεδα | Διακοσμητικά Δάπεδα | Πολυουρεθανικά Δάπεδα